Informatieavond

Op 22 november vond er een informatieavond plaats over het nieuwbouwproject Wonen in het Hart. Onder grote belangstelling heeft B+O architecten het vergevorderde plan gepresenteerd. Voor geïnteresseerden was er al de gelegenheid om een reservering op een koopappartement te nemen. Heb je ook interesse in een nieuwbouwappartement? Lever voor 14 januari het reserveringsformulier in bij de makelaar of bij de projectontwikkelaar.

 

Parkeren

Als bewoner van het appartementencomplex in het centrum heb je de mogelijkheid om een parkeervergunning/ontheffing aan te vragen bij de Gemeente voor een parkeerplaats in de parkeergarage of op de bepaalde parkeerplaatsen ergens anders in het centrum. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van een plekje voor je auto. In de link vind je het actuele parkeerbeleid van de Gemeente Meppel.

 

Reservering

Tijdens de informatieavond was er al de gelegenheid om een reservering te nemen op een koopappartement. Je hebt nog steeds de mogelijkheid om het reserveringsformulier in te leveren voor 14 januari bij de makelaar of bij de projectontwikkelaar. Reserveren betekent niet dat je verzekerd bent van een appartement. De manier van toewijzen gaat als volgt:

 

Ben je benieuwd naar de huidige beschikbaarheid? Neem dan contact op met Van Dorsten Makelaars (telefoonnummer 0522 25 22 00) of Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. (telefoonnummer 0513 46 76 66 vragen naar Piet van Slochteren of Kiki Ongering of stuur een mail naar p.van.slochteren@vanwijnen.nl)

 

De reservering verplicht je tot niets, maar geeft je de mogelijkheid om het appartement van jouw voorkeur te kopen. Je sluit/tekent hiervoor een koop,- aannemingsovereenkomst uiterlijk 4 weken na de daadwerkelijke start verkoop van het project. De verwachting is dat deze plaatsvindt in het voorjaar van 2019.

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.