Binnenkort in verkoop

Nu de reservering is afgesloten, gaat de verkoop binnenkort van start. Binnenkort gaan 21 koopappartementen van Wonen in het Hart in Meppel in verkoop.

Wat komt er straks in Wonen in het Hart?

Aan de Kromme Elleboog in Meppel komen straks 21 koopappartementen. Hier woon je op één minuut loopafstand van het centrum van de stad. De oppervlakte van de woningen varieert van 67 tot circa 149 m².

Wat is er beschikbaar?

Tot kortgeleden was het mogelijk om een van de 21 koopappartementen van Wonen in het Hart te reserveren. Hierdoor hadden geïnteresseerden een voorkeurspositie om een woning naar keuze tijdens de start verkoop direct te kopen. Voor de woningen in Meppel is grote belangstelling, daarom zijn al een aantal appartementen gereserveerd. Wil je weten welke elf appartementen gereserveerd zijn en welke tien nog beschikbaar? Neem dan contact op met Van Dorsten Makelaars. Heb je interesse in een woning die al gereserveerd is? Je kan je tijdens de start verkoop voor een gereserveerd appartement inschrijven, je komt dan op de reservelijst te staan. Zo maak je nog kans op jouw droomappartement.

Start verkoop

Binnenkort gaan de woningen in verkoop. Tijdens de start verkoop kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in een appartement in Meppel langskomen bij Van Dorsten Makelaars in Meppel. Hier ontvangen zij informatie over de woningen en kunnen ze vragen stellen aan de makelaar en de ontwikkelaar. Daarna hebben geïnteresseerden een paar dagen de tijd om zich in te schrijven voor een koopappartement van Wonen in het Hart. Heb je interesse? Bekijk hier alvast de appartementen, de prijslijst of neem contact op.

 

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.