Nu in voorverkoop: 21 appartementen

Heb jij interesse in een modern appartement in het centrum van Meppel? Goed nieuws: de voorverkoop van Wonen in het Hart is gestart. Dit betekent dat je een optie kan nemen op een appartement naar jouw keuze zodat je deze tijdens de start verkoop direct kunt kopen.  

Optie op een appartement
Op de website van Wonen in het Hart zie je welke woningen beschikbaar of al onder optie (gereserveerd) zijn. Wil jij een optie op een appartement naar jouw voorkeur? Neem dan contact op met Van Dorsten Makelaars. Wanneer je een optie hebt, kun je zodra de verkoop start (verwacht dit voorjaar) deze woning direct kopen. Gaat jouw wens uit naar een woning die beschikbaar is? Dan wordt deze aan jou toegewezen. Heb je liever een appartement die al gereserveerd is? Geef dit door, dan kom je op de reservelijst te staan. Zo maak je alsnog kans om je droomappartement te kopen, wanneer de eerste optant afhaakt.

Over Wonen in het Hart
Aan de Kromme Elleboog en Groenmarkt in Meppel komen 21 gloednieuwe, energiezuinige en gasloze appartementen. De woningen variëren in grootte en indeling. Zo krijgen sommige appartementen standaard een balkon vanuit waar je uitkijkt op de straat of op de Groenmarkt. Is dit een woning naar jouw hart? Bekijk hier of jouw favoriete appartement nog beschikbaar is.

 

 

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.