Start eerste bouwwerkzaamheden

De kop is eraf! De eerste bouwwerkzaamheden van Wonen in het Hart zijn gestart. Aan de Kromme Elleboog en de Groenmarkt in Meppel komt straks een appartementengebouw met 21 duurzame en comfortabele woningen. De verwachting is dat de appartementen in oktober 2020 al klaar zijn. Dat is geweldig nieuws voor de toekomstige bewoners, voor hen kon de bouw niet snel genoeg beginnen.

Vier jij mee dat de bouw is gestart? Naar verwachting vindt er in september een feestelijk moment plaats om de starthandeling te vieren. Toekomstige bewoners, buren en andere belanghebbenden zijn alvast van harte uitgenodigd.

Wil jij in een appartement van Wonen in het Hart in Meppel wonen? De woningen zijn nu in verkoop. Bekijk hier de beschikbaarheid of neem hier contact op met Van Dorsten Makelaars.

 

 

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.