Zorgeloos parkeren

Kies je voor een koopappartement van Wonen in het Hart? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over parkeren. Je kunt namelijk je auto kwijt op je eigen parkeerplaats in de parkeergarage naast het appartementencomplex. Hier komen straks ruim 200 parkeerplekken die verdeeld zijn over negen niveaus. 

De parkeerplekken zijn bestemd voor bewoners en het winkelend publiek van Meppel. Bewoners van de koopwoningen krijgen hun parkeerplek op de begane grond of op de tweede verdieping. De parkeerplekken voor de inwoners zijn afgesloten, waardoor anderen geen toegang hebben tot de wooncomplexen. De bezoekers en winkelend publiek kunnen tegen betaling parkeren in de nieuwe parkeergarage. Daarmee verdwijnen de parkeerplekken van de Groenmarkt. Deze maken plaats voor een gezellig plein met horeca. Wat je noemt een geweldig (voor)uitzicht.

Heb jij interesse in een appartement van Wonen in het Hart? Ontdek hier de beschikbaarheid.

 

 

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.