Verkoop in volle gang

De animo voor een appartement van Wonen in het Hart is groot. De verkoop is sinds een korte periode in volle gang en steeds meer geïnteresseerden zetten hun handtekening voor een comfortabele woning. Inmiddels is meer dan de helft van de 21 appartementen al verkocht. Ontmoet de toekomstige bewoners van Wonen in het Hart.

 

Evert

Evert is de eerste koper van een appartement van Wonen in het Hart. Hij woont straks in een appartement van ruim 90 vierkante meter met uitzicht op de Groenmarkt in Meppel. Wat een heerlijk (voor)uitzicht.

 

Dineke

Dineke heeft getekend voor een appartement aan de Kromme Elleboog-zijde. Een tijdje geleden hebben we haar geïnterviewd over haar keuze voor Wonen in het Hart. Lees hier het hele verhaal. Inmiddels is zij al verhuisd naar een tijdelijke woning. Ze kan niet wachten om volgend jaar kerst te vieren in haar nieuwe appartement in het centrum van Meppel.

 

Marjan

Marjan verhuist binnenkort ook naar een tijdelijke woning totdat haar gloednieuwe appartement in oktober volgend jaar klaar is. Dan woont ze in een appartement op de begane grond met twee slaapkamers aan de kant van de Kromme Elleboog. Ze heeft al helemaal uitgezocht hoe haar nieuwe woning straks eruitziet.

 

Janke

Janke verruilt Heerenveen voor het mooie Meppel. Zij is de toekomstige bewoner van een appartement op de bovenste verdieping. En dat op het hoekje. Vanuit hier houdt zij een oogje in het zeil in de Kromme Elleboog.

 

Rien en Loes

De familie Hulshof heeft hun grote twee-onder-een-kapwoning verkocht en is klaar voor de volgende stap: een duurzaam appartement in het centrum van Meppel. Zij genieten straks van een appartement op de begane grond met een tuintje.

 

Mevrouw Romijn-Baarda

Mevrouw Romijn-Baarda is samen met haar zoons bij Van Dorsten Makelaars langsgekomen om haar handtekening te zetten voor een appartement van bijna 100 vierkante meter. Vanuit haar woonkamer heeft ze straks uitzicht over de Kromme Elleboog. Ze kijkt ernaar uit om straks te verhuizen naar haar nieuwe woning.

 

Interesse?

Wil jij, net als deze gelukkige kopers, ook in een comfortabel appartement in het centrum van Meppel wonen? Wees er dan snel bij: de verkoop gaat snel. Bekijk hier welke appartementen nog beschikbaar zijn.

 

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.