Feestelijk startsein voor de bouw

Dinsdagmiddag 15 oktober was het zover: het officiële startsein voor de bouw van Wonen in het Hart. Samen met de toekomstige bewoners en genodigden trapte wethouder Roelof Pieter Koning de start bouw af.

Na de speech van wethouder Roelof Pieter Koning werden de toekomstige bewoners uitgenodigd voor een symbolische handeling. Zij begroeven een schatkist met hun persoonlijke boodschap voor later. Vervolgens is de eerste paal van het appartementengebouw geplaatst.

Meer over de bouwwerkzaamheden
De eerste bouwwerkzaamheden van het appartementengebouw zijn in juli gestart. De fundering is al, de eerste paal geplaatst en binnenkort start de opbouw van de wanden. Door de voorspoedige werkzaamheden kun je al in oktober 2020 in een gloednieuw appartement wonen.

21 koopappartementen
Het appartementengebouw van Wonen in het Hart telt straks 21 koopappartementen, waarvan vijftien gelegen aan de Kromme Elleboog en zes aan de Groenmarkt in Meppel. Naast het gebouw komt een parkeergarage. In deze appartementen woon je gasloos, duurzaam en veilig. Is dit iets voor jou? Bekijk hier het actuele woningaanbod.

 

   

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.