Balkons en kozijnen met handgemaakte sierlijsten

Het gloednieuwe appartementengebouw van Wonen in het Hart sluit straks nog beter aan bij het historische centrum van Meppel. Martijn Beuwer van Van Wijnen legt je uit waarom. ‘De balkons en aantal kozijnen op de begane grond krijgen authentieke, handgemaakte sierlijsten. Dit maken mijn collega’s zelf in onze werkplaats in Zwolle. Het maken van zulke bijzondere elementen is namelijk echt een stukje vakwerk.’

‘De balkons van Wonen in het Hart worden geprefabriceerd in beton en daarna geven we ze een klassieke upgrade,’ gaat Martijn verder. ‘Zo zijn deze net zo stevig als onze andere balkons, maar dan in een nog mooier jasje.’

Wil je in een appartement in het centrum van Meppel wonen? Bekijk hier de beschikbaarheid.

 

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.