Uitnodiging Kijkmoment

Een paar maanden geleden alweer vierden we de start van de bouw van de appartementen aan de Kromme Elleboog. Inmiddels staan de casco’s als een huis. Tijd voor een kijkmoment! We nodigen u daarom graag uit om 27 februari vanaf 16.00 uur een kijkje te nemen op de bouwplaats aan de Kromme Elleboog.

Aangezien u hierbij de bouwplaats betreedt is het vanwege veiligheidsredenen verplicht om veiligheidsschoenen te dragen. Mocht u niet over veiligheidsschoenen beschikken, dan kunt u uw schoenmaat mailen naar onderstaande e-mailadres.

Kunt u ons laten weten of wij op uw komst kunnen rekenen? Aanmelden kan via marketing.noordoost@vanwijnen.nl

Heel graag tot 27 februari!

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.