Informatie over coronamaatregelen

Het coronavirus grijpt in Nederland steeds verder om zich heen. Omdat de veiligheid en de gezondheid van klanten, leveranciers en de medewerkers van projectontwikkelaar Van Wijnen en Van Dorsten Makelaars voorop staan, worden een aantal tijdelijke maatregelen genomen. We houden je graag op de hoogte wat dit betekent voor de verkoop en de bouw van de appartementen van Wonen in het Hart.

Verkoop

De verkoop van de nieuwbouwwoningen gaat gewoon door. Heb je interesse in een appartement in het centrum van Meppel? Belangrijke informatie wordt zoveel mogelijk online gezet op de website. Voor vragen of inschrijving kun je altijd terecht bij de makelaar. Samen met jou gaan zij op zoek naar een contactmanier die aansluit bij jouw wensen en dat valt binnen de recente voorschriften. Denk hierbij aan telefonisch contact, een video-afspraak of onder restricties een afspraak op kantoor of thuis.

Bouwwerkzaamheden

De bouwwerkzaamheden van het appartementengebouw gaan nog steeds door. Van Wijnen doet er alles aan om het bouwproces volgens planning te laten verlopen. Toch kan het zijn dat hierin enige vertraging ontstaat door de getroffen maatregelen. We vragen hiervoor je begrip.

Tijdelijk geen bijeenkomsten

Alle bijeenkomsten en evenementen worden tot en met ten minste 1 september 2020 geannuleerd. Dat betekent dat er geen kijkdagen of informatiebijeenkomsten georganiseerd worden. Waar het kan, kijkt Van Wijnen naar een passende, creatieve oplossing zoals online events.

Belangrijkste voorn: blijf gezond en pas goed op elkaar.

 

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.