Kijkdag op 3 juli

Droom jij van een ruim appartement middenin het centrum van Meppel? Dan is er voor jou goed nieuws: op vrijdag 3 juli van 13.00 tot 15.00 uur is er een kijkdag. De adviseurs van Van Dorsten Makelaars en de projectontwikkelaar Van Wijnen staan dan voor je klaar voor een rondleiding in en om de appartementen.

Perfecte moment
Doordat de bouw vergevorderd is en de steigers dan weg zijn, is dit het perfecte moment om een kijkje te nemen. Op de kijkdag krijg je de appartementen van binnen en buiten te zien, bovendien kun je ook alvast jouw toekomstig uitzicht bekijken.

Opgeven
Vanwege de huidige corona-situatie is de kijkdag op afspraak en vragen wij jou om met maximaal twee personen te komen. Wil je langskomen voor een kijkje? Geef dan je voorkeur voor een bouwnummer en je schoenmaat (voor de veiligheidsschoenen) op door te mailen naar meppel@vandorsten.nl. Omdat niet iedereen tegelijkertijd kan komen, werken we met tijdszones. Wanneer je je hebt opgegeven hoor je van ons in welke tijdszone je bent ingedeeld tussen 13.00 en 15.00 uur.

Wil jij een kijkje nemen tijdens de kijkdag op 3 juli? Meld je hier aan.

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.