Een vast kijkmoment

Droom jij van een ruim appartement middenin het centrum van Meppel? Dan is er voor jou goed nieuws: na de bouwvakantie is er twee keer per maand een kijkuurtje. Dit is op de eerste en derde donderdag van de maand. De adviseurs van Van Dorsten Makelaars of Van Wijnen Projectontwikkeling staan dan voor je klaar voor een rondleiding in en om de appartementen.

Perfecte moment
Doordat de bouw vergevorderd is en de steigers dan weg zijn, is dit het perfecte moment om een kijkje te nemen. Tijdens het kijkmoment krijg je de appartementen van binnen en buiten te zien, bovendien kun je ook alvast jouw toekomstig uitzicht bekijken.

Opgeven
De kijkdag is uitsluitend op afspraak. Wil je langskomen? Geef je dan op door een mail te sturen naar meppel@vandorsten.nl. Je kunt met maximaal twee mensen langskomen. We horen graag van jou:

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.