De appartementen

Appartementen in Meppel

Wonen in een comfortabel appartement middenin het centrum van Meppel? Dat kan inWonen in het Hart. Dit nieuwbouwproject telt 21 koopappartementen die al zijn opgeleverd. Alle woningen zijn ruim, compleet en duurzaam.

Het appartementencomplex ligt centraal in Meppel. Vijftien appartementen liggen aan de Kromme Elleboog en zes kijken uit over De Groenmarkt. Ondanks deze gunstige ligging is er volop parkeergelegenheid. Je krijgt je eigen parkeerplek in de royale inpandige parkeergarage. Hier kun je straks overdekt je auto kwijt. Ook rondom het woongebouw is trouwens gelegenheid tot parkeren.

21 hartstikke duurzame appartementen

Alle appartementen van Wonen in het Hart komen in verschillende smaken en kleuren. Welke woning je ook kiest, een voor een zijn ze duurzaam, onderhoudsarm en klaar voor de toekomst. Vanzelfsprekend wordt jouw nieuwe appartement gasloos uitgevoerd.

Appartementen zijn opgeleverd

De bouw van de 21 appartementen met parkeergarage is gestart in juli 2019. De appartementen zijn inmiddels klaar waardoor je zo de sleutel kunt krijgen en dít jaar nog kunt verhuizen naar een gloednieuw appartementen.

Interieurimpressie D14

Oog voor jouw comfort

In je appartement in Meppel geniet je van maximale wooncomfort. Zo zijn alle woningen standaard uitgevoerd met vloerverwarming. Daarnaast beschikken alle appartementen standaard over twee slaapkamers. De oppervlakte varieert van 67 tot circa 149 vierkante meter. Hoe ruim wil jij het hebben?

Interesse? De verkoop van de appartementen is in volle gang.
Bekijk hier de beschikbaarheid.

Ontdek hieronder de plattegronden van de appartementen die nog beschikbaar zijn.

Appartement B01

Gebruiksoppervlakte: ca 95 m2 Plattegrond - Appartement B01

Appartement B02

Gebruiksoppervlakte: ca 92 m2 Plattegrond - Appartement B02

Appartement B05

Gebruiksoppervlakte: ca 95 m2 Plattegrond - Appartement B05

Appartement D13

Gebruiksoppervlakte: ca 149 m2 Plattegrond - Appartement D13

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.