B01: ruim appartement

Pal aan de Groenmarkt in Meppel ligt het ruime appartement B01 van Wonen in het Hart. De parkeerplaatsen aan de Groenmarkt maken plaats voor een bruisend plein vol groen en gezellige terrasjes. Hier kijk je straks op uit vanuit je woonkamer en je balkon. Ben jij een stadse genieter? Kies dan voor dit appartement.

Indeling
Vanuit de galerij kom je via de voordeur binnen in de entree. Hieraan grenst een toiletruimte voorzien van luxe tegels en sanitair, een inpandige berging met wasmachine aansluitingen, een badkamer met tegels en toilet, twee slaapkamers (14 en 17 m²) en een ruime woonkamer met open keuken en een handgemaakt balkon.

Netjes afgewerkt
Het appartement is ruim en heeft een woonoppervlakte van 95 m². Ondanks dat het appartement nog maar nét is opgeleverd, zijn alle wanden al netjes afgewerkt. Deze kun je zo laten of nog naar smaak verven of behangen. Ook ligt er door het hele appartement al laminaat en het toilet en de badkamer is luxe betegeld. Deze zijn ook al voorzien van toilet en draingoot. Je kunt zelf nog een wastafel en een keuken uitzoeken en dan ben je klaar om te verhuizen.

Volop gemak
Kies je voor dit appartement? Dan heb je een hele duurzame woning vol gemak en comfort. Zo ligt er door het hele appartement vloerverwarming, heb je een warmtepomp, eigen parkeerplaats en een aparte berging.

De prijs van dit ruime appartement is €325.330 vrij op naam.

Wil jij een nieuw en afgewerkt appartement aan de Groenmarkt? Neem dan contact op met Van Dorsten Makelaars voor een bezichtiging.

Bekijk hier de foto’s

Bekijk hier de videobezichtiging

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.