Binnenkijken?

De bouw van Wonen in het Hart is in volle gang. De werkzaamheden gaan zelfs zo goed dat je de woningen al van binnen kunt bekijken. Vanwege de corona-maatregelen zijn bezichtigen alleen mogelijk onder restricties. Daarom neemt Alberdine, makelaar bij Van Dorsten Makelaars, je graag mee door de virtuele woningen die nog beschikbaar zijn. Op deze manier krijg je een goed beeld hoe groot de appartementen zijn en wat jouw uitzicht straks kan zijn. Nieuwsgierig? Je bekijkt de video’s hieronder:

Appartement B01

In appartement B01 woon je aan de Groenmarkt-zijde op de eerste verdieping. Hier kijk je straks uit op een gezellig, groen plein.
Woonoppervlakte: 95 m2
Aantal slaapkamers: 2
Prijs: €317.820 v.o.n.

 

Appartement B02

Het appartement B02 grenst aan de Groenmarkt. Vanaf je balkon geniet je straks van het bruisende stadscentrum van Meppel.
Woonoppervlakte: 92 m2
Aantal slaapkamers: 2
Prijs: €318.820 v.o.n.

 

Appartement B04

Appartement B04 ligt op de tweede verdieping en grenst aan de Groenmarkt. Vanuit je woonkamer en vanaf je balkon heb je uitzicht op het gezellige, groene plein.
Woonoppervlakte: 92 m2
Aantal slaapkamers: 3
Prijs: €318.440 v.o.n.

 

Appartement B05

In appartement B05 voel je je echt de koning van de Groenmarkt. Vanuit hier heb je fantastisch uitzicht over het gezellige groene plein.
Woonoppervlakte: 95 m2
Aantal slaapkamers: 2
Prijs: €329.870 v.o.n.

 

Penthouse D13

Droom jij van een luxe en royale woning in hartje Meppel? Dan is het penthouse D13 aan de Kromme Elleboogzijde misschien wel wat voor jou.
Woonoppervlakte: 150m2
Aantal kamers: 2 slaapkamers 1 werkkamer
Prijs: €577.545 v.o.n.

Interesse?

Neem snel contact op met Van Dorsten Makelaars voor meer informatie over de appartementen en het penthouse.

 

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.