Huidig woningaanbod

De appartementen van Wonen in het Hart zijn opgeleverd, hierdoor kun je al snel de sleutel krijgen. Hier woon je in een appartementengebouw aan de Kromme Elleboog en de Groenmarkt in Meppel. En geniet je van een comfortabel koopappartement middenin het centrum. Met winkels en terrasjes dichtbij is dit de ideale locatie voor stadse genieters.

21 comfortabele koopappartementen

De 21 woningen komen in verschillende smaken en kleuren. Zo variĆ«ren ze tussen de 68 en 150 vierkante meter. Maar welke woning je ook kiest, ze krijgen allemaal een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een complete badkamer. Ook zijn ze ontzettend duurzaam. Zo zijn alle appartementen gasloos en voorzien van vloerverwarming. Daarnaast is parkeren straks geen enkel probleem. Je parkeert je auto namelijk op je eigen parkeerplek in de parkeergarage van het appartementengebouw.

Wonen in het Hart is opgeleverd

Wil jij dit jaar nog in een gloednieuw appartement wonen? Dat kan: de appartementen zijn al opgeleverd. Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar, deze zie je hieronder in de interactieve kavelkaart. Heb je interesse? Neem dan snel contact op met Van Dorsten Makelaars en plan een bezichtiging in.

Kavelkaart

Te Koop (2)
Optie (1)
Verkocht (18)
BouwnrGebruikersopp.InhoudStatusKoopsomWoningtype

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.