Huidig woningaanbod

In Wonen in het Hart woon je in een appartementengebouw aan de Kromme Elleboog en de Groenmarkt in Meppel. Hier geniet je van een comfortabel koopappartement middenin het centrum. Met winkels en terrasjes dichtbij is dit de ideale locatie voor stadse genieters.

21 comfortabele koopappartementen

De 21 woningen komen in verschillende smaken en kleuren. Zo variëren ze tussen de 68 en 150 vierkante meter. Maar welke woning je ook kiest, ze krijgen allemaal een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een complete badkamer. Ook zijn ze ontzettend duurzaam. Zo zijn alle appartementen gasloos en voorzien van vloerverwarming. Daarnaast is parkeren straks geen enkel probleem. Je parkeert je auto namelijk op je eigen parkeerplek in de parkeergarage van het appartementengebouw.

Bouw gestart 

Sinds juli 2019 is de bouw gestart van de 21 appartementen en parkeergarage. Naar verwachting worden de woningen opgeleverd in najaar 2020. Wil jij dit jaar nog in een gloednieuw appartement wonen? Wees er snel bij en neem vandaag nog contact op met Van Dorsten Makelaars.

Kavelkaart

Te Koop (4)
Optie (0)
Verkocht (17)
BouwnrGebruikersopp.InhoudStatusKoopsomWoningtype

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.