Wonen in Meppel

Wonen in het hart van Meppel

Aan de Kromme Elleboog in Meppel staan binnenkort gloednieuwe appartementen. Vanuit je appartement kijk je straks uit over een gezellig stadsplein (nu nog een parkeerplaats) en vele aangrenzende cafeetjes. Hier woon je in het hart van Meppel. Toch kun je hier je auto straks gewoon kwijt. In het appartementencomplex komt namelijk ook een parkeergarage.

Voorzieningen in Meppel

Woon je in het hart van Meppel dan heb je alle voorzieningen bij de hand. Net boodschappen gedaan en een vers brood vergeten? Geen probleem, er zijn verschillende supermarkten in de buurt waar je in een mum van tijd naartoe wandelt of fietst. Ook aan scholen en sportvoorzieningen in Meppel geen gebrek. Bovendien zit je met een woning aan de Kromme Elleboog lekker centraal.

Bereikbaarheid van Meppel

Woon je in Meppel, maar werk je daarbuiten? Niets aan de hand, net zoals de meeste grotere Nederlandse steden beschikt Meppel over een trein- en busstation. Vanaf hier vertrekken regelmatig bussen en treinen naar omliggende dorpen en steden zoals Zwolle, Leeuwarden en Groningen. Maar ook naar grotere steden zoals Rotterdam en Den Haag. Reis je liever met de auto? Vanaf je appartement aan de Kromme Elleboog rijd je in maar twaalf minuten de A28 op.

Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.